Πιθανές επιπλοκές από επεμβάσεις διαθλαστικής χειρουργικής (LASIK-PRK-LASEK-EPILASΙΚ).
Όσα δε σας λένε οι γιατροί...

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Τελευταίες ανανεώσεις

Εδώ θα αναφέρονται οι τελευταίες ανανεώσεις που κάνουμε κατά καιρούς σε κάποια από τα ήδη υπάρχοντα άρθρα, ώστε να γνωρίζετε πότε και τι ανανεώθηκε σε αυτά.


UPDATE 06/11/2013

3 χρόνια μετά την δημιουργία του blog περισσότεροι από 44.000 Έλληνες διάβασαν για τις επιπλοκές της διαθλαστικής χειρουργικής.  

Είχαμε παρατήσει τις ανανεώσεις, αλλά για να μην δημιουργηθεί η λανθασμένη εντύπωση ότι τα προβλήματα που παρουσιάζονταν σ' αυτό το blog "είναι παλιά" και πλέον έχουν λυθεί, ή οτι η τεχνολογία έχει εξελιχθεί και δεν συμβαίνουν αυτά πλέον, με μόνο σκοπό την ενημέρωση σας, παρουσιάζουμε κάποια email που μας ήρθαν από νέους (και παλιότερους) Έλληνες ασθενείς. Τα ονόματα των ασθενών και των ιατρείων που έγιναν οι επεμβάσεις έχουν αφαιρεθεί για ευνόητους λόγους. Είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν και πολλά άλλα παρόμοια περιστατικά και περιμένουμε τους ασθενείς να τα μοιραστούν με τον κόσμο, ώστε να προφυλάξουμε/προειδοποιήσουμε όσους ακόμα το σκέφτονται να υποβληθούν σε επέμβαση διαθλαστικής χειρουργικής. Δείτε τη σελίδα με τις περιπτώσεις Ελλήνων ασθενών εδώ.

ΥΓ. Κάποιοι επισκέπτες της σελίδας μας στέλνουν email και μας ρωτάνε ποια μέθοδο επέμβασης να προτιμήσουν ως πιο ασφαλή και ανώδυνη. Μάλλον δεν έχουν καταλάβει τον σκοπό ύπαρξης αυτού του blog. Θα παρακαλέσω να μη μας απευθύνονται τέτοιου είδους ερωτήματα, διότι δεν θα λαμβάνουν απάντηση.